Prednosti hibridne oljne in električne stiskalnice

2024-06-20 09:42:03

Oljno-električna hibridna stiskalnica je integriran hidravlični sistem in električni sistem opreme za upogibanje, združuje prednosti hidravlične stiskalnice in električne servo stiskalnice ter na tej podlagi za inovacije in izboljšave. Široko se uporablja na jugu Kitajske, kot so Guangdong, Guangxi, Fujian in drugih krajih. Tukaj je nekaj glavnih prednosti hibridnega tiska:

Oil-electric hybrid press brake

Varčevanje z energijo: Hibridna oljno-električna stiskalnica uporablja učinkovit servo motor in hidravlični sistem, ki lahko učinkovito prihranita energijo. Na primer, ko je stroj v stanju pripravljenosti, se motor ne vrti, zato je stroj brez hrupa, ko ne deluje. Poleg tega se lahko servo motor v kratkem času znatno preobremeni, dejanska inštalirana moč pa znaša le 50 % teoretične inštalirane moči.


Visoka natančnost: Hibridna oljno-električna stiskalnica uporablja napredno tehnologijo numeričnega krmiljenja in servo motorje, ki lahko dosežejo višjo natančnost delovanja in boljšo ponavljajočo se natančnost pozicioniranja. Sinhroničnost in natančnost pozicioniranja tega stroja sta bili znatno izboljšani.


Močna stabilnost: zasnova hidravličnega sistema oljno-električnega hibridnega krivilnega stroja je bolj stabilna, kar lahko zagotovi stabilen delovni tlak in pretok, da se zagotovi stabilno delovanje stroja. Hkrati je trenje stroja manjše, zaradi česar stroj deluje bolj gladko.


Nizka raven hrupa: Ker je delovna frekvenca servo motorja veliko višja kot pri proporcionalnem ventilu, je čas upogibnega cikla oljno-električne hibridne CNC stiskalnice 30 % hitrejši kot pri elektrohidravlični sinhroni CNC stiskalnici. Poleg tega se znatno zmanjša hrup v stanju mirovanja, hitrega delovanja, zadrževanja pritiska in povratka, kar izboljša delovno okolje.


Varstvo okolja: Zasnova hidravličnega sistema oljno-električne hibridne stiskalnice je okolju prijaznejša, saj zmanjšuje količino hidravličnega olja in zmanjšuje pritisk pri obdelavi odpadnega olja.

hydraulic press brake

electric servo press brake

Na splošno je oljno-električna hibridna stiskalnica s prednostmi varčevanja z energijo, visoko natančnostjo, močno stabilnostjo, nizkim hrupom in zaščito okolja postala nepogrešljiva pomembna oprema za znanstveno in tehnološko proizvodnjo strojev Jiangsu Chuangheng.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)