Stranka iz Egipta je obiskala naše podjetje, da bi preverila tri sklope CNC stiskalnice

2023-05-12 13:56:18

26. februarja 2023,G. Sayed je s prijateljem iz Egipta prišel in obiskal tovarno CHUANGHENG.

Pred tem obiskom smo vzpostavili sodelovanje z gospodom Sayedom. Konec leta 2022 je kupil tri komplete CNC stiskalnic----CHD-PBS220T/4100 DA58T en komplet, 220T/4100 DA66T en komplet, 175T/3200 DA58T en niz.

16. februarja so prispeli v naše podjetje po urniku. Najprej so prišli v našo delavnico v spremstvu generalnega direktorjaDavid inčezmorski departmavodja Jenny . Jenny podrobno predstavili naše predstavljene izdelke CNC pritisna zavora ,Hidravlični rezalni stroj,CNC V stroj za rezanje utorov in upogib plošč, in jim pokazal, da naš stroj uporablja predvsem uvožene komponente, toplotno obdelavo celotnega strojain posebne oblikelahko zagotovi natančnost in življenjsko dobo stroja,Gospod Sayed je bil zelo zadovoljen z našimi stroji.

Po ogledu proizvodne delavnice in skladišča,G. Sayed je svoje zanimivosti pokazal tudi na kazenskem benderju. Hjeje bil zelo prepričani v kakovost naših izdelkov in proizvodne zmogljivosti poveč ure obiskpri, in dejal, da je to najmočnejše celovito podjetje, ki ga je obiskal.

O tem obisku,Gospod Sayed pokaže svoj razvojni načrt, ki si prizadeva za dolgoročno sodelovanje znaš podjetje in pridobil distribucijske pravice vEgipt. Obisk močno vpliva na razvojEgipt trg,.


none


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)