Koliko let je življenjska doba stroja za lasersko rezanje

2024-03-29 15:42:10

Laser je osnovna komponenta laserskega rezalnega stroja. Laser lahko proizvede laserski žarek visoke energije, visoke gostote, ki lahko doseže visoka gostota moči po ostrenju optičnega sistema, tako da se doseže rezanje predmeta. Lasersko rezovanje stroj omenjen tu se nanaša na stroj za lasersko rezanje fiber, ki je CNC oprema specializirana za rezanje kovinske pločevine.

 

Koliko let je življenjska življenjska doba laserskega rezalnega stroja?

Na življenjsko dobo laserskega stroja za lasersko rezanje vpliva mnogo dejavnikov, na splošno 5 do 10 let.

 

Kateri dejavniki vplivajo na lasersko življenjsko dobo laserskega rezalnega stroja?

 

1.Kakovost izdelave in natančnost delov: življenjska življenjska doba laserskega rezalnega stroja ima veliko povezave s splošno kakovostjo opreme in natančnost delov. Če natančnost obdelave delov ni visoka v proizvodnem procesu, ali uporaba poceni delov, življenjska doba opreme se močno skrajšala.

 

2.Okoljski dejavniki: uporaba laserskega rezalnega stroja okolje bo tudi vplivala na življenjsko dobo opreme, zlasti temperatura in vlažnost in drugi dejavniki. Če je oprema v težkih okoljskih pogojih vse leto, je lahko skrajšati življenje.

 

3,.Vzdrževanje v postopku uporabe: celo visokokakovosten laserski rezalni stroj, če uporaba postopka ni popolnoma vzdrževana% 2c potem bo vplivalo na življenjsko dobo opreme. Morate občasno očistiti napravo da zagotovite da je naprava v dobrem pogoj.

 

4.Pogostost uporabe: Pogostost uporabe laserskega rezalnega stroja je tudi eden od dejavnikov vpliva na življenje, ker pogostost uporabe je previsoka, toplota ki proizvaja oprema se bo tudi močno povečala, povečala obremenitev opreme in zmanjšanje življenja.

 

5.Potrošni material in stroški vzdrževanja: ali je življenjska življenjska doba stroja za lasersko rezanje dolga 2c upoštevajoč izgubo potrošnega materiala in znatno povišanje stroškov vzdrževanja.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)