Kako zagotoviti natančnost obdelave CNC stiskalnice

2024-08-01 11:54:06


CNC STISKALNICA je pomembna oprema za obdelavo plošč, njena natančnost obdelave pa neposredno vpliva na kakovost in natančnost izdelka. Da bi zagotovili natančnost obdelave CNC STROJA ZA KRIVLJENJE PLOČEVINE, je treba nadzorovati in izboljšati z naslednjih vidikov.

CNC PRESS BRAKE

Najprej, če želite izbrati kakovostno, napredno tehnologijo CNC upogibne opreme, ne morete izbrati slabe kakovosti, nazadnjaške tehnologije zaradi poceni opreme. Samo izbira dobre opreme, da se zagotovi natančnost obdelave.


Drugič, potrebno je vzdrževati dobro stanje opreme CNC PRESS BRAKE, redno pregledovati, vzdrževati in vzdrževati opremo, pravočasno reševati okvare in težave opreme ter zagotavljati stabilnost in zanesljivost opreme.


CNC SHEET METAL BENDING MACHINE

CNC Bending equipment


Tretjič, izbor pritrditve obdelovanca mora biti primeren za obliko in velikost obdelovanca, da se zagotovi, da je obdelovanec trdno vpet, da se prepreči premik ali deformacija obdelovanca med obdelavo, kar vpliva na natančnost obdelave. Ustrezno pritrjevanje obdelovanca lahko izboljša natančnost obdelave in zagotovi kakovost izdelka.

Poleg tega morajo biti parametri obdelave CNC STISKALNICE razumno nastavljeni. Glede na različne materiale, oblike in velikosti obdelovanca so hitrost obdelave, tlak, kot in drugi parametri upogibnega stroja razumno nastavljeni, da zagotovijo stabilnost in doslednost različnih parametrov v procesu obdelave in izboljšajo natančnost obdelave.

Da bi zagotovili natančnost obdelave, je treba izvajati strog nadzor kakovosti. V procesu predelave izvajati odkrivanje in nadzor v realnem času, pravočasno odkrivanje težav in prilagoditev, da se zagotovi, da izdelki izpolnjujejo zahteve. Hkrati je treba po končani obdelavi izvesti celovit pregled kakovosti, da se zagotovi natančnost obdelave in kakovost izdelka.


Na splošno je treba jamstvo za natančnost obdelave CNC STISKALNICE nadzirati in izboljšati z mnogih vidikov, kot so izbira opreme, status opreme, pritrditev obdelovanca, parametri obdelave in pregled kakovosti. Samo s celovitim upoštevanjem teh dejavnikov lahko zagotovimo natančnost obdelave CNC STISKALNICE, izboljšamo kakovost izdelkov in zadovoljimo potrebe strank.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)