Previdnostni ukrepi pri nakupu strojev za lasersko rezanje

2024-04-07 15:37:55

Laserski rezalni stroj je specializiran za rezanje pločevine, lahko izreže poljubne oblike, hitrost obdelave, visoka učinkovitost, v številnih tovarnah so široko uporabljan. Konfiguracija laserja je drugačna, in cena se močno razlikuje. Ko nakupujete laserski rezalni stroj, vi lahko upošteva naslednje točke.

 

1.Operacijski sistem je predvsem stranka zasnovana grafična slikovna datoteka skozi serijo obdelovanja, in končno v pogonski motor in navodila za lasersko kontrolo, za dokončanje kompleksne obdelave. Dober operacijski sistem ima bolj jedrnato interaktivno stran, opremljeno z boljšim programska oprema za gnezdenje, ki poenostavi delovanje in prihrani materiale.

 

2.Laser je osnovna komponenta stroja za lasersko rezanje, laser je zelo pomemben. Izberite mainstream, dober ugled laserske blagovne znamke. Na splošno, laser v laserskem rezalnem stroju je fiksen in dobro ujemajoč. 


3.Rezalna glava je sestavljena iz šobe, fokusirne leče in fokusirnega sistema sledenja, trenutno, mainstream rezalna glava ima Prezte, Bochu black gold gang, Opry, Jiaqiang in Wanshunxing, IPG in naprej. Dobra rezna glava lahko izboljša rezanje kakovost.

 

4. Potem tuj 's hladilnik. Hladilnik je naprava ki dosega učinek hlajenja s kompresijo pare ali absorpcijskim ciklom. Dober hladilnik lahko doseči stabilen hladilni učinek za dolgo časa, tako da lahko lasersko rezalno stroj za velike obremenitve deluje pri stabilni temperaturi obseg.


5.Postelja je eden od pomembnih dejavnikov ki vplivajo na kakovost rezanja, naj pomembnejši parameter presoje je neto teža čim postelja, enako delovno območje, čim težja je postelja, boljša. Poleg 2c teža postelje je tudi zelo pomembno, ki odloča ali lahko izpolniti potrebe predelave. Ali je stroj velike moči kaljen? Ali je postelja votla% 3f To so vsi dejavniki, ki jih treba upoštevati.

 

6.Zadnja je cena, storitve. Najbolj pomembna stvar za napravo je cena in storitev, storitev je predvsem po prodaji, celoten stroj garancijski čas je koliko ? Kakšen je odzivni čas za poprodajno obdelavo? Ali lahko rešite problem? To so vse stvari ki je potrebno dobro premisliti pred nakupom.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)