Razlogi, zakaj laserski rezalni stroj ne prereže

2024-05-09 11:59:12

1, zmanjšanje laserske moči: Po tem, ko laser stroja za lasersko rezanje fiber uporablja dolgo časa, moč bo postopoma zmanjšuje s porabo časa, in končna zmogljivost reza se zmanjša, in rez bo neprosojen.

 

2, debelina obdelovalne plošče presega omejitev debeline reza opreme: imajo omejitev različni stroji za lasersko rezanje z močjo fiber debelina rezanja. Če je mejna debelina presežena, rezalni učinek opreme ne bo zadovoljiv, vključno neprebojno rezalno stanje .

 

3, optična komponenta onesnaževanje: optične komponente vključno z ogledali za ostrenje, ogledala, itd., zaradi težkega delovnega okolja dolgo čas, na površini te leče lahko pusti ostanke, s čimer se zmanjša laserska moč opreme, kar povzroči nezmožnost rezati.

 

4, odpravljanje na terenu opreme ni na standardu: Delovanje na terenu stroja za lasersko rezanje na fiber je najpomembnejši faktor ki vpliva na kakovost rezanja. Ko odpravljanje na polju ni na standardu, rezanje ni transparentno.

 

5, tlak pomožnega plina opreme je nezadosten: pomožni plin pomaga odpihniti ostanke med postopkom rezanja. Ko zračni tlak ni dosežen, ostanke je težko odstraniti in lahko povzroči neprozoren urez.

 

6, laserski rezalni stroj hitrost reza je prehiter: hitrost reza je prehiter, neizogibno je da bo izteklo rezanje, kar ima za posledico neprozorno rezanje.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)