Pomen leč stroja za lasersko rezanje

2023-09-27 14:51:36

1. Učinek ostrenja: Leča za ostrenje je ključni del laserske rezalne glave, ki za ostrenje uporablja optični načel laserski žarek v zelo majhno točko visoke energije, tako da se doseže hitro in globoko rezanje materiala. Dobra zmožnost ostrenja je neposredno povezano s rezalno hitrostjo, natančnostjo in kakovostjo robov.

 

2. Zaščitni mehanizem: zaščitna leča je nameščena na sprednjem konu rezalne glave, zasnovana da blokira žlindro, prah in druge nečistoče nastale med postopkom rezanja, ščitijo finejšo in dražjo lečo za ostrenje in notranji optični sistem pred poškodbami, in podaljšajte življenjsko življenjsko dobo opreme.

 

3. Izboljšanje zmogljivosti: visokokakovostne leče lahko znatno izboljšajo zmogljivost laserskega rezalnega stroja, vključno z izboljšanjem rezalne hitrosti, optimizacijo gladkost rezalne površine, in zmanjšanje porabe pomožnega plina, s čimer se izboljša splošna učinkovitost obdelave in ekonomske koristi.

 

4. Ranljivost in vzdrževanje: leča je obrabljiv del, potrebuje redno pregledovanje in čiščenje in pravočasno zamenjavo. Olje, praske ali poškodba bo vplivala na učinkovitost laserskega prenosa in zmanjšala kakovost rezanja. Pravilne metode čiščenja in vzdrževanja so ključne za ohranjanje vaših leč na vrhu pogoj.

 

5. Izbira in ujemanje: Izberite pravo lečo če upoštevate valovno dolžino laserskega rezanega materiala vrsto in debelino in druge dejavnike . Različni materiali in dizajni leč so primerni za različne potrebe obdelave, in prava izbira lahko poveča učinkovitost opreme.

 


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)