Znani proizvajalci dvigal v Indiji so prišli obiskat Chuanghengov CNC V stroj za rezanje utorov

2024-05-11 15:09:40

Jiangsu Chuangheng Machinery Technology Co., Ltd. je visokotehnološko podjetje, ki se osredotoča na raziskave in razvoj, proizvodnjo in prodajopločevinasta oprema. 7. maja 2024 so znani indijski proizvajalci dvigal obiskali podjetje Chuangheng. V imenu našega prvega podjetja smo toplo sprejeli in izrekli toplo dobrodošlico.

sheet metal equipment

Znani indijski proizvajalci dvigal so prisluhnili tehničnemu osebju našega podjetja o ustrezni uvedbi ChuanghengaCNC V stroj za rezanje utorov, oprema pa ima pomembno vlogo pri proizvodnji dvigal in proizvodnja je izrazila močno priznanje, pa tudi razvoj terenskih raziskav dvigal za zagotavljanje prebojnih rezultatov.

CNC V grooving machine

S tem obiskom sta obe strani poglobljeno izmenjali informacije o serijah izdelkov, tehničnih lastnostih in tehnični podpori ter dosegli postopne rezultate za spodbujanje sodelovanja med obema stranema. Znani proizvajalci dvigal v Indiji so priznali in potrdili našeCNC v rezalni stroj.

Chuangheng, ki se drži"inovativnost, prizadevanja, podjetnost, pionirstvo"Koncept raziskav in razvoja, še naprej si prizadevati za mednarodno povpraševanje, še naprej odpirati čezmorske trge, promovirati izdelke"Pojdi ven"! Hkrati pozdravljamo tudi vse naše prijatelje, da gredo z roko v roki za sodelovanje, ki bo koristilo vsem. Prihodnost je obetavna!

CNC v cut machine


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)