Kakšne so aplikacije laserskega rezalnega stroja za poševno rezanje?

2024-05-11 15:09:40

Poševno rezanje je metoda obdelave ki material razreže v poševno obliko z nagibom ali poševnim kotom. Ta metoda obdelave je široko razširjena uporablja se v številnih aplikacijah. Sledeče je nekaj pogostih uporab laserskega rezalnega stroja za poševno rezanje:

 

1.Obdelava utorov pred varjenjem: pred varjenjem kovine, je ponavadi potrebno izrezati zvar za izboljšanje trdnosti in kakovosti zvarjenega spoja. Laserski rezalni stroji se lahko uporabijo za rezanje natančnih oblik utorov za zadovoljevanje različnih potreb varjenja.

 

2.Obdelava jeklene strukture: laserski stroj za rezanje se lahko uporabi za proizvodnjo in obdelavo utorov jeklene konstrukcije, kot jekleni most% 2c jeklena konstrukcija zgradba, jekleni nosilec in naprej. Skozi rezanje utora, je možno doseči optimalen spoj in povezavo z zagotoviti stabilnost in varnost konstrukcije.

 

3,.Proizvodnja cevovoda: V postopku proizvodnje cevovoda, je pogosto potrebno izrezati utor da dosežemo povezavo cevovod in natančno ujemanje spoja. Z laserskim rezalnim strojem se lahko izreže oblika utora primerna za cevni povezavi , izboljšanje kakovosti in učinkovitosti cevi.

 

4.Obdelava utorov pred raztopino navarjanjem: v laserski oplati, je pogosto potrebno poševno poševno poševno podlago za boljšo varovalko laserja obloga sloj in podlaga. Laserski rezalni stroji se lahko uporabijo za rezanje natančnih oblik utorov za doseganje visoko kakovostne rešitve površine.


5.Proizvodnja avtomobilov: laserski stroj za rezanje poševnega rezanja ima široko razpon uporab v proizvodnji avtomobilov. Lahko se uporabi za rezanje utor avtomobilskih delov, kot na primer deli karoserije, deli sistema vzmetenja, itd.

 

6.Ladjedelništvo: V ladjedelništvu, laserski rezalni stroj poševno rezanje se pogosto uporablja za rezanje utorov na plošči trupa v vrstnem redu za doseči povezavo plošče trupa in tesnilo utora konstrukcije sklepa.

 

 


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)