Kakšni so ukrepi za preprečevanje prahu laserskega rezalnega stroja?

2024-06-07 17:40:46

1. Obdelava industrijskega prašu:

 

Industrijsko odstranjevanje prašu se nanaša na izbor primerne lasersko rezalne opreme za odstranjevanje prašu v postopku predelave za učinkovito odpravljanje prašu.

 

Poseben princip delovanja je,: da je konzola za lasersko rezanje nastavljena s pokrovom za odstranjevanje prašu, in zaboj za odstranjevanje prašu laserja oprema za odstranjevanje rezalnega prašu je zbrana skozi cevovod, tako da se prah rezanja ne razširi na delavnico, ne le na zagotoviti čiščenje delovnih delov, zmanjšati tveganje onesnaženja natančnih delov stroja, in zagotoviti zdravje težave delavcev.

 

Na kratko, če želi vaše podjetje konfigurirati laserski rezalni stroj ali laserski rezalni stroj, je priporočljivo da namestite tudi profesionalna oprema za lasersko odstranjevanje prahu!

 

2. Krčenje zraka in mehansko prezračevanje:

 

Kroženje zraka, na splošno pri zunanjem delu rezanja ali odprtem prostoru rezanje. Običajno mehansko prezračevanje pri notranjem delu laserskega rezanja, to je, preko ventilatorja nameščenega na steno ali strop, za doseganje namena zmanjšanja koncentracije prahu v delavnici.

 

Čeprav so stroški nižji, je učinkovitost odstranjevanja prahu nižja, in pogoji v delavnici nasplošno ne izpolnjujejo standardov EIA.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)