Kakšna je primerna temperatura za rezervoar za vodo stroja za lasersko rezanje?

2024-04-17 17:05:55

Temperatura posode za vodo laserskega rezalnega stroja je pomembna, previsoka ali prenizka, ni primerna. Temperatura rezervoar za vodo laserskega rezalnega stroja je 20℃ do 35℃.

 

Kako vzdrževati temperaturo posode za vodo laserskega rezalnega stroja?

 

1.Poletna nadzor temperature: temperatura vroče vode hladilnega aparata (temperatura laserskih fiber) mora biti nastavljena na 29-30 stopinj, toplo temperatura vode naj ne preseže 30 stopinj, in bodite pozorni na preverite ali temperatura vroče vode med delom doseže 29-30 stopinj proces; Temperatura hladne vode (temperatura laserja hlajenja) je nastavljena na 22-25 stopinj.

 

2.Pozimi antifriz: laserski rezalni stroj ustavi delovanje, zunanja temperatura okolja ≤4℃, rezervoar za vodo treba dodati antifriz, sredstvo proti zmrzovanju po navodilih proizvoda. Ali izpustite vodo v rezervoaru in laser vsak dan da preprečite zmrzovanje vode in pokanje cev in poškoduje stroj. Prepričajte se, da izpustite vodo pri praznjenju, laserskega, uparjalnika, vodnega rezervoara, vodne črpalke ne more imati vode, za preprečevanje poškodb na stroju z mledom, je lahko manjši od 0,5 MPA zračni tlak za pihanje vode čist . Znova zaženite stroj, temperatura je še zmeraj zelo nizka, v rezervoaru za vodo je še nekaj delcev ledu, obvezno dodaj 25-30℃ tople vode v rezervoar za vodo, ko se led stopi, nato zaženi cikel rezervoara za vodo za proizvodnjo, ne glede na zgornjo operacijo ne spada v garancijo proizvajalca.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)