Kakšne težave se lahko pojavijo pri obdelavi in ​​rezanju cevi?

2023-10-26 17:05:46

1. Zapletene oblike cevi: Cevi imajo pogosto kompleksne oblike in konture, in tradicionalne metode rezanja morda ne izpolnijo potrebe po fleksibilnosti in kompleksne oblike. Laserski rezalni stroji imajo zelo visoko fleksibilnost in se lahko programirajo za rezanje kompleksnih oblik.

 

2. Ravnost in ploskost cevi: Ravnost in ploskost cevi sta zelo pomembni za nekatere uporabe. Tradicionalne metode rezanja lahko privedejo do slabe ravnosti in ploskost cevi, vendar lahko laserski rezalni stroj doseže večjo ravnost in ploskost s nastavitvijo parametrov reza in uporabo ustrezen pomožni plin.

 

3. Dimenzijska natančnost in povezanost cevi: Dimenzijska natančnost in povezanost cevi so zelo pomembni za montažo in uporabo cevi sistemi. Tradicionalne metode rezanja morda ne zmorejo izpolniti zahtev visoke natančnosti in povezljivosti, medtem ko imajo laserski rezalni stroji visoko natančnost in obvladljivost, ki lahko doseči natančno rezanje in povezljivost.

 

3. Hitrost rezanja in proizvodna učinkovitost: Hitrost rezanja in proizvodna učinkovitost sta pomembna pomisleka pri obdelavi cevi. Tradicionalne metode rezanja so lahko počasne% 2c in laserski rezalni stroji imajo značilnosti hitrega rezanja, ki lahko izboljšajo proizvodno učinkovitost.


5. Avtomatizacija in inteligenca: V nekaterih aplikacijah, avtomatizirane in inteligentne rezalne rešitve so lahko ugodnejše. Laserski rezalni stroj je lahko integriran s sistemom za avtomatizacijo za realizacijo avtomatskega procesa rezanja, ter optimizacije in adaptivnega nadzora parametrov rezanja preko inteligentnih algoritmov in senzorji.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)