Na kaj morate biti pozorni pri namestitvi leč stroja za lasersko rezanje?

2024-05-09 11:59:12

1. Bodite pozorni na namestitev optičnih leč pred čiščenjem rok, umijte roke z milom ali detergentom, in oblecite belo svetlo in čiste rokavice, to je dobra navada normalnega delovanja objektiva rezalnika. Ne ne uporabljajte neposredno goloročnega filma da preprečite prstne odtise na objektivu in vplivate na natančnost.

 

2. Pri sestavljanju objektiva, vzemite objektiv bodite čim previdnejši kot možnega, ne pihajte na objektiv z dihanjem, leča mora biti položena gladko na čisto mizo da ne zdrsne in zlomi, leča je postavljena ob istem plačilu pozor da preverite namizje brez ostankov, tako da se izognete zmedi ali vplivate na operativno okolje objektiva. Leža za lečo mora biti čist, očistiti prah in umazanijo v leži leče s čisto zračno pištolo, in nato odstraniti ven lečo in jo nežno vstavite v ležišče leče.

 

3. Pri čiščenju in vzdrževanju leče, se profesionalni brisalni papir nežno potegne iz strane na drugo stran izogibajte se praskanju površine leče. Ne uporabljajte vročega zraka za razpihovanje leče, da ne poškodujete leča zaradi nenadnih sprememb toplote. Leča je visoke natančnosti, in temperatura in vlažnost sta strogo nadzorovana zato kot ne da vpliva na površino leče zaščitni film in optično natančnost.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)