Zakaj med laserskim rezanjem nenadoma ni iskrice?

2024-07-02 16:06:49

Princip obdelave na laserskem rezalnem stroju je znan vsakdo . Tudi imate vi težavo odrezati in potem zmanjkati ognja ? Takšni pojavi bi morali biti sorazmerno redki, vendar se še vedno pojavljajo. Obstaja veliko težav ki povzročajo ta pojav, in potrebujejo da se preiskuje eden za enim.

 

1. Težava nastavitev stroja:

(1) Let razdalja nastavitev težava

Če je razdalja leta laserskega rezalnega stroja nastavljena prekratka , optična vlakna ne morejo normalno komunicirati, in stroj se ne vžge. Problem se reši z ustrezno nastavitvijo razdalje leta.

 

(2) šoba razdalja problem:

Če je razdalja šobe laserskega rezalnega stroja predaleč ali preblizu, bo to vplivalo na normalno delovanje laserja fokus.

 

2. Težava napajanja napajanja:

(1) Nezadostna moč: Če moč laserskega rezalnega stroja je nezadostna, bo povzročila, da lasersko ostrenje ne delati pravilno in ne biti možen odpustiti.

 

(2) Težava napetostne stabilnosti: napajalna napetostna stabilnost ni dobra, lahko privede do laserskega rezalnega stroja kot eksplozija, kontrolna kartica zrušitev in druge težave, bodo privedle tudi do požara laserskega rezalnega stroja.

 

3.Težave z lečami: laserski rezalni stroj pri uporabi postopka, če obstaja težava z lečo, bo tudi privede do stroja ne more normalno vžgati. Ko se pojavi ta težava, je priporočljivo zamenjati lečo.

 

4.Težava z zračnim tlakom: nezadosten zračni tlak, je tudi pomemben razlog zakaj laserski rezalni stroj ne vžge.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)