Chuangheng pomaga tovarni United States Group Wuhu

2024-07-19 17:06:26

Pred kratkim je Chuangheng pomagal tovarni Midea Group Wuhu – okrepiti industrijo proizvodnje grelnikov vode in klimatskih naprav za dom. Chuangheng in tovarna Midea Group Wuhu sta uspešno dosegla sodelovanje, uvedbo Chuangheng opreme za fleksibilno CNC upogibanje plošč FBA1532, da bi uresničili avtomatizacijo proizvodnje opreme.


CNC panel bender


CNC panel bender


Prišli smo v tovarno Midea Group Wuhu, da bi raziskali resnično delovanje opreme Chuangheng v industriji proizvodnje električne energije, po mnenju delavcev, uporaba opreme Chuangheng v samo nekaj dneh, proizvodna učinkovitost in zmogljivost tovarne sta se močno izboljšali.


CNC panel bender


CNC panel bender


Celoten stroj je zasnovan in izdelan v skladu s standardom visoko preciznih obdelovalnih strojev. Glavno telo uporablja dele za varjenje jeklene plošče, uporablja strog postopek odpravljanja napetosti in izvaja integrirano obdelavo visoko natančnega obdelovalnega stroja. Končno je visoko natančni detektor strogo preverjen, da se zagotovi natančnost, stabilnost in visoka togost stroja. za dolgoročno delovanje.


Skratka, sodelovanje med Chuanghengom in tovarno Midea Group Wuhu prinaša več udobja in učinkovitosti v tovarno Midea Group Wuhu, obe strani pa skupaj spodbujata trajnostni razvoj in inovacije v industriji proizvodnje pločevine. V prihodnosti bosta obe strani še naprej sodelovali za boljšo prihodnost.


CNC panel bender

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)