Globalna linija (postaja Brasilia) CNC STISKALNICA 320T4100

2024-07-23 15:27:39

Naše poslanstvo je strankam zagotavljati inovativne rešitve. Po skoraj dveh letih vam z velikim veseljem pokažemo zadovoljstvo naših strank v Braziliji z našo CNC STISKALNICO.


cnc press brake


Pričevanja strank:"Približno leto in pol ta stroj dela približno 12 ur na dan, stroj deluje od ponedeljka do nedelje, stroj je zelo dobro prepoznaven tukaj v Braziliji."Stabilnost in učinkovitost CNC obdelovalnih strojev Chuangheng sta všeč strankam. Pričevanja strank:"Približno leto in pol ta stroj dela približno 12 ur na dan, stroj deluje od ponedeljka do nedelje, stroj je zelo dobro prepoznaven tukaj v Braziliji."Stabilnost in učinkovitost CNC obdelovalnih strojev Chuangheng sta všeč strankam.


cnc press brake machine


Pri Chuanghengu se zavedamo, da je zadovoljstvo strank temelj našega uspeha. Zato si nenehno prizadevamo zagotoviti najnaprednejše stroje za pločevino, ki presegajo industrijske standarde in izpolnjujejo posebne zahteve naših strank. Zaradi naše predanosti inovacijam in neomajne zavezanosti našim strankam smo postali vodilni v naši panogi.


cnc press


cnc press brake


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)