Kako izbrati najboljši krmilnik DELEM za vašo stiskalnico?

2023-05-05 10:36:29


Je to Delem 58T, 66T ali morda 69T? V tem članku boste spoznali razlike med najbolj priljubljenimi krmilniki proizvajalca Press brake. Skupaj bomo analizirali in ugotovili, kako izbrati najprimernejši sistem, ki temelji na standardni konfiguraciji in dodatnih funkcijah. Zavorne stiskalnice s krmilniki Delem najdete v naši ponudbi CHUANGHENG.

Ker tehnologija in znanost nenehno napredujeta, so sistemi numeričnega krmiljenja omogočili premik stiskalnice na drugo raven. S priročnim upravljanjem in uporabo nabora funkcij numeričnega upravljanja je DELEM postal najpogosteje izbran sistem za kakovostne stiskalnice. Proizvajalec ponuja celotno paleto modelov, vključno z DA-52S in DA-53T, pa tudi tri modele, o katerih bomo razpravljali v tem članku: DA-58T, DA-66T ali DA-69T. V naslednjem delu bomo razpravljali o razlikah in funkcijah teh treh v zaporedju, kot je navedeno zgoraj.


DA-58T Delem krmilnik


Delem DA-58T krmilnik je sodobna in izčrpna rešitev za 2D grafični nadzor, namenjen stiskalnicam. Njegov 15-palčni barvni TFT zaslon visoke ločljivosti, ki vključuje multi industrijska tehnologija na dotik zagotavlja dostop do zanesljivega uporabniškega vmesnika Delem. Vmesnik omogoča neposredno navigacijo med načinom programiranja in realno proizvodnjo.


none



Gumbi so nameščeni točno tam, kjer morajo biti, in zato zagotavljajo optimizirano ergonomijo v vsakem vidiku regulacije stroja. Uporaba izboljšane ergonomije zagotavlja, da so procesi testnega upogibanja zmanjšani na minimum. Poleg tega se zahvaljujoč enostavnemu in hitremu programiranju programi ustvarijo z enim klikom.

S to rešitvijo ste pripravljeni na takojšnjo izdelavo delov, saj se vsi položaji osi izračunajo samodejno, zaporedje upogibanja pa se simulira z uporabo stroja in orodij v realnem merilu. DA-58T ponuja možnost 2D programiranja, vključno s samodejno oceno zaporedja upogibanja in zaznavanjem trka. Proizvodni način DA-58T pomaga upravljavcu prek grafične simulacije, hkrati pa mu zagotavlja navodila pri upravljanju stiskalnice. Standardne funkcije krmilnika vključujejo krmiljenje osi Y1, Y2 in X. Krmiljenje hrbtne strani je v osi R in Z. Kronanje je standardna funkcija.


DA-66T Delem krmilnik


Nova generacija DA-Touch ponuja višjo učinkovitost pri programiranju, upravljanju in krmiljenju sodobnih stiskalnic. Enostavno delovanje se združuje z najnaprednejšo tehnologijo, kar ima za posledico večjo produktivnost. Zaslon na dotik zagotavlja dostop do zanesljivega uporabniškega vmesnika Delem in omogoča neposredno navigacijo med načini programiranja in proizvodnje. Gumbi so nameščeni točno tam, kjer morajo biti, in zato zagotavljajo optimizirano ergonomijo v vsakem vidiku regulacije stroja.

none


DA-66T ponuja možnost 2D programiranja, vključno s samodejno oceno zaporedij upogibanja kot tudi zaznavanje trka. Krmilnik ima popolno konfiguracijo 3D modela stroja, vključno z orodnimi več postajami, ki zagotavljajo povratne informacije, ki operaterju sporočajo, ali je del mogoče izdelati ali kje se nahaja.

V primerjavi s prejšnjim modelom, Delem DA-66T je sistem numeričnega vodenja dvignil na višjo raven.

· Velik, 17” prikazuje simulacijo v 3D

· Popolna zbirka aplikacij za Windows

· Združljivo z DELEM Modusys

· Senzor za zaznavanje kota in druge funkcije

Vse te lastnosti prispevajo k dejstvu, da je ta krmilnik med uporabniki naših stiskalnic zelo priljubljen. DA-66T je zelo varčen sistem, ki bo vsakogar presenetil s svojo natančnostjo in množico funkcij!


Krmilnik Delem DA-69T


The DA-69T model ponuja najvišjo učinkovitost pri programiranju, saj prispeva k visoki ravni sodobne stiskalnice. Krmilnik omogoča maksimalno produktivnost. Vmesnik omogoča neposredno navigacijo med načinom programiranja in realno proizvodnjo. Razporeditev gumbov, ki jo je dokazal Delem, zagotavlja, da so možnosti nameščene točno tam, kjer so potrebne, s čimer nudi optimizirano ergonomijo glede celotne programske opreme.

none


DA-69T ponuja možnost 2D programiranja, vključno s samodejno oceno zaporedij upogibanja in zaznavanjem trkov. Krmilnik ima popolno konfiguracijo 3D modela stroja, vključno z orodnimi več postajami, ki zagotavljajo povratne informacije, ki operaterju sporočajo, ali je del mogoče izdelati ali kje se nahaja. Visoko učinkoviti algoritmi za delovanje krmiljenja optimizirajo delovni cikel in minimizirajo čas konfiguracije. Ta rešitev olajša uporabo naših stiskalnic, saj krmilnik DA-69 omogoča programiranje v 3D, ki je enostavnejše za uporabo v primerjavi z možnostmi DA-66T.


Primerjava specifikacij

none


Kaj bo najbolje zame?


Če ste določili delovno območje in tlačno silo vaše stiskalnice – ki je potrebna za izvedbo najzahtevnejših delov – je vredno razmisliti o krmilnem sistemu, ki ne bo omejeval vaših možnosti. V nadaljevanju primerjamo prednosti in slabosti navedenih krmilnikov Delem. Vsak od predstavljenih krmilnikov omogoča neomejeno upogibanje s pomočjo stiskalnih zavor Otinus.

DA-58T krmilnik omogoča uporabo najpomembnejših funkcij naših stiskalnic in bo zadostoval za večino osnovnih aplikacij. Kot operater ne boste imeli vpliva na postavitev plošče, da bi jo prilagodili svojim željam. Če ste prepričani, katere dele boste izdelovali in ne nameravate izdelovati zelo zapletenih delov, je ta model najboljši za vas.

Če morate v svojem obratu vzdrževati zahtevnejše dele, vključno s poševnim upogibanjem (potreben je premik osi X1, X2), je vredno izbrati enega od preostalih modelov. DA-66T zagotavlja ravnovesje med ceno in zmogljivostmi. Ta krmilnik omogoča krmiljenje zadnjega profila v 8 in več oseh. Možnosti operaterja so lahko neomejene. Poleg tega bo 3D vizualizacija delov in njihove lokacije poskrbela, da bo izdelava še tako zapletenih delov lažja.

Ta krmilnik je združljiv z offline programsko opremo Profile-TL, s katero bo vaš zaposleni lahko pisal CNC programe za vaše dele v vašem podjetju. Ta rešitev omogoča optimizacijo proizvodnega procesa in najbolje izkoristi čas operaterja za upogibanje pri delu s strojem.

Pa poglejmo DA-69T je namenjen najzahtevnejšim kupcem. Omogoča 3D nadzor vsakega dela samo z uporabo krmilnika. Obsežen pomnilnik bo shranil vse programe, razvrščene v mape. Programska oprema Profile-T3D brez povezave omogoča uvoz datotek DXF z risbami delov. Programska oprema bo operaterju samodejno izdelala program, ki mu bo olajšal delo. Ta rešitev bo dokazala svojo vrednost v podjetjih, ki proizvajajo veliko posameznih delov in v katerih lahko vsak dan prinesejo popolnoma drugačne dele za izdelavo.

Povzemite

Upamo, da smo rešili vse vaše dvome glede krmilnikov Delem in njihove praktične uporabe na naših stiskalnicah. Če imate dodatna vprašanja, se obrnite na nas in enega od našihČUANGHENG tehnični in prodajni svetovalci bodo našli rešitev, ki najbolj ustreza vašim potrebam.

https://www.youtube.com/watch?v=YVCMe-i1j9c&t=490s

https://www.youtube.com/watch?v=1s87yuoZ5t0



Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)