Nasveti, kako izbrati proizvajalca strojev za V-utore

2023-04-18 16:16:55

Ali iščete pravicoStroj za V utore? Na trgu je toliko dobaviteljev strojev za V utore, da vam bo izbira prave tovarne strojev za V utore neposredno prinesla pravo kakovost vaših projektov. Upoštevajte spodnje ključne dejavnike, da poiščete pravega dobavitelja strojev z V utori.


Profesionalna ekipa

Imeti strokovno ekipo za raziskave in razvoj ter prodajno ekipo je ključni dejavnik dobrega dobavitelja strojev z V utori. Morajo poznati proizvodni standard in proizvodni inženiring. Morali bi jim biti jasni glede industrijskih trendov.

Preden je ustanovil tovarno strojev za pločevino, je ustanovitelj podjetja CHUANGHENG več let delal v delavnici za izdelavo pločevine. Jasno ve, kakšne stroje hočejo proizvajalci pločevine. Bližina trga zagotavlja, da CHUANGHENG učinkovito porablja sredstva za raziskave in razvoj ter inženiring. Stabilna in izkušena delovna sila, ki je ustrezno usposobljena za doseganje visokih standardov in zahtev trga.


Dobra zasnova in konfiguracija stroja

1: Zgrajen z okvirno konstrukcijo in povezan z visoko trdnimi vijaki. Za odstranitev notranje napetosti je treba uporabiti žarjenje. To bo prineslo togo strukturo in zelo malo deformacij.

2:Uporabite natančno zobniško letev in kroglični vijak z linearnim vodilom, ki vodita nosilec rezila gladko in natančno.

3:Uporabite kakovosten rezalnik za utore.

4: Enostavno programiranje.


Če iščete stroj z navpičnimi v-utori, upoštevajte, da mora biti stroj izdelan kot spodaj

● Dovolj globoko grlo. Globina grla stroja določa, kako daleč v kovinsko pločevino se lahko oblikujejo utori. Večja globina grla vam bo omogočila delo z večjimi pločevinami.

● Za zagotovitev natančnosti podajanja uporabite kakovostno T-vejo.

● 16 držal za komplete na 4,2 m V stroju za utore in 23 kompletov na 6 m V stroju za utore.

● Miza mora biti nastavljiva, da se prepreči pogrezanje mize po dolgotrajni uporabi.

● Možnosti z dvojnim rezilom ali dvojnimi tirnicami za največjo zmogljivost.


Tips On How To Choose A V-groove Machine Manufacturer


Če iščete stroj z vodoravnimi V utori

● Treba je zagotoviti pametno pozicioniranje hidravličnih premičnih držal, da se izognete trkom z nosilcem rezila z minimalno frekvenco premikanja.

● Obstajata lahko 2 smeri V utorov za največjo prilagodljivost

Tips On How To Choose A V-groove Machine Manufacturer


Storitev za stranke


Morate poiskati dobavitelja strojev z V utori, ki ponuja dobre storitve za stranke, ki lahko takoj odgovori na vaša vprašanja in pravočasno ponudi tehnično podporo. Prodajni in servisni oddelek CHUANGHENG tesno sodeluje, da svojim strankam ponudi pravočasne in strokovne storitve. okoli sveta. 


Cena

Cena je ključni dejavnik, ko izberete tovarno strojev za AV utore. Čeprav je vaš cilj najti stroj znotraj proračuna, noben kompromis glede kakovosti ni bolj pomemben. Poskusite najti tovarno strojev za AV utore, ki lahko ponudi konkurenčno ceno in dobro kakovost, bo pameten način.


Čas dostave

Pri izbiri tovarne strojev za AV utore bodite pozorni tudi na politiko dostave. Kakšna je vrsta pošiljanja? Če je tovarna sposobna dostaviti vaš stroj pravočasno?

CHUANGHENG ima izkušeno ekipo, ki se ukvarja z dostavo strojev. 


drugi

Ko upoštevate vse zgoraj navedene dejavnike, lahko najdete dobavitelja strojev za AV utore, ki vam ustreza. Zagotovo boste prejeli visokokakovosten stroj z v-utori. Če imate medtem čas, si raje vzemite čas za ogled tovarne strojev z v utori.


Preden se odpravite na pot, najprej preverite CHUANGHENG. CHUANGHENG je prodal na stotine strojev za v utore po vsem svetu. Vedno se trudimo ponuditi najboljše storitve vsem našim strankam. Upam, da boste v CHUANGHENGU našli zadovoljno rešitev.

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)