CHV-LB1500 × 3200 CNC STROJ ZA VREZANJE ŽLEBOV uspešno nameščen v ZAE

2024-07-15 15:53:22

V začetku poletja 2024 se je v Združenih arabskih emiratih naselil še en CNC V STROJ ZA REZALNE ŽLEDE CHV-LB1500 × 3200 in strokovna servisna ekipa Chuanhenga se je spopadla z visoko temperaturo in vročino, da je učinkovito in kakovostno zaključila namestitev in zagon. Naše stranke cenijo našo kakovost izdelkov in odnos do storitev.

CNC V GROOVING MACHINE

CNC V GROOVING MACHINE

stainless steel products

CNC V-URZILKA in stroj za rezanje utorov je profesionalna oprema za izdelavo pločevine. Naravni upogibni kot R pregibne strani je manjši od debeline plošče, skozi to opremo pa se v upogibnem položaju obdelovanca skoblja utor v obliki črke V, ki spremeni debelino plošče v upogibnem položaju. Naj bo zlaganje lepo in jedrnato, primerno tudi za posebne oblike, se pogosto uporablja v lupini obdelovalnih strojev, okrasnih izdelkih iz nerjavečega jekla v procesu.

CNC V GROOVING MACHINE

Chuangheng strankam ponuja serijo strojev za obdelavo pločevine na enem mestu (CNC STISKALNICA / LASERSKI REZALNI STROJ / UPOGILJALEC PLOŠČ / GILJOTINSKE STRIŽJE / ROBOTSKA AVTOMATIZACIJA / ROČNO VARJENJE Z LASERSKIM ŽARKOM) in garancijo profesionalnih poprodajnih storitev, Chuangheng je zavezan zagotavljanju stranke z več kakovostnimi izkušnjami storitev. Hvala za zaupanje in priznanje, konstanta bo upravičila pričakovanja, tem bolje!

CNC V GROOVING MACHINE


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)