Namestitev in zagon strojev v Vietnamu

2024-07-18 11:16:24

Pred kratkim je naše podjetje poslalo višje inženirje v Vietnam za namestitev in zagon CNC V STROJA ZA REZANJE ŽLEBOV Z DVOJNIMI ŽREBI, stranke pa je vodilo pri uporabi in vzdrževanju, celoten proces poteka zelo gladko, tudi stranka je zelo zadovoljna in je visoko pohvalila opremi in inženirjem Chuangheng.


v grooving machine


double grooves type cnc v grooving machine

(CHV-LY1500*4200 STROJ ZA REZANJE ŽLEBOV Z DVOJNIMI ŽLEBOVI TIP CNC V>>)


Pod vodstvom politike"strokovno, zadovoljivo in stroškovno učinkovito", Chuangheng strankam vedno nudi popolne in premišljene rešitve s strokovnostjo in izkušnjami. Še pomembneje pa je, da imamo ekipo za raziskave in razvoj svetovnega razreda, ki zagotavlja, da lahko oblikujemo profesionalne in inovativne stroje. Nudimo tudi namestitev, vzdrževanje, zagon in druge storitve v tujini za vsako stranko, da zagotovimo, da lahko vsi normalno upravljajo s strojem in uživajo visoko kakovost in odlične storitve v proizvodnem procesu.



sheet metal machinery


Sodelovali bomo z vsako stranko, da bi si prizadevali za cilj"dobra kvaliteta, dobra cena", in postali bomo vaša zanesljiva izbira v industriji strojev za pločevino.


v grooving machine

double grooves type cnc v grooving machine


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)