Kako odložiti hitrost staranja stroja za lasersko rezanje vlaken?

2024-06-05 14:27:46

Z razvojom družbene produktivnosti, laserski rezalni stroj za vlakna je postal eno osrednjih obdelovalnih orodij industrije. Vendar, stroji, kot ljudje, smo tudi živi, in obstajajo težave staranja in izčrpanosti. Če je vzdrževanje dobro 2c je življenjska storitev in učinek uporabe opreme se bo močno izboljšal. Torej,, kako naj odložimo staranje hitrosti stroja za lasersko rezanje fiber?


1. Izbira laserja in vzdrževanje:


Laser je glavni del stroja za lasersko rezanje fiber, njegova kakovost neposredno vpliva na zmogljivost stroja za lasersko rezanje kovine. Zato, vzdrževalna dela v kasnejšem obdobju so zelo pomembna, in upad moči je neizbežen po tem, ko laser deluje nekaj časa . Običajno dobro opravlja lasersko vzdrževalno delo, lahko poskusi ohraniti delovanje laserja na standardnem, upočasni staranje problem z laserjem.


2. Uporaba okolja stroja za lasersko rezanje fiber:


Fiber laser rezalni stroj ima določene zahteve za temperaturo studija, previsoka temperatura bo povzročila zrušitev, počasen odziv, nizka temperatura lahko privede do poškodbe plinske cevi in kabla, lahko povzroči zlom in puščanje. Zato, nadzor temperature delovno okolje stroja za lasersko rezanje fiber je eden od ključnih dejavnikov za zakasnitev staranja.


Poleg tega, stroj za lasersko rezanje fiber bo proizvedel veliko količino kovinskega prahu med delovanjem, ta prah in prah v zrak, dim pritrjen na opremo, bo povečal obrabo med različnimi komponentami opreme, medtem ko pritrjen prah bo vplival tudi na prepustnost fokusirne leče, posredno vplival na natančnost rezanja stroja za lasersko rezanje fiber.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)