Ali sta moč in model stroja za lasersko rezanje boljši?

2024-07-15 15:53:22

Ker so stroji za lasersko rezanje kovin široko uporabljeni v vseh življenjih, je več in več proizvajalcev laserskih rezalnih strojev, in konkurenčnost na trgu postaja bolj intenzivna. Z naraščajočo zrelostjo laserske tehnologije, se številni proizvajalci začeli pomikati k ultra-visoki moči, in moč in model prodajna mesta laserskih rezalnih strojev na tržišču postajajo čedalje več večja.


Mnogi ljudje se sprašujejo,, čim večja je moč in model, boljši? V dejstvu 2c ni večji boljši% 2c naj pomembneje je pogledati dejanske potrebe za rezanje, izbrati pravo velikost power in model.


Zmogljivost rezanja zmogljive opreme za velike formate je veliko močnejša, vendar laserski rezalni stroj z nizko močjo ima tudi veliko trgu. Za predelavo nekaterih kovinskih pločevin, večja moč ni potrebna,, bolje je.


Prednosti opreme z majhno porabo so nizki stroški, majhna in fleksibilnost, in majhen odtis. Z obdelavo reklamnih znakov, obdelava kovinskega nakita , podvozja električne omare, industrija dvigal in številne druge iskane industrije.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)