Razvoj laserskih rezalnih strojev v avtomobilski industriji?

2024-02-22 14:23:56

V laserski predelovalni industriji, eno od naj pomembnejših področij uporabe je lasersko rezanje, ki predstavlja vsaj 70% od povpraševanje tržišča v industriji laserske predelave. Ker svetovni's najnaprednejši proces rezanja, so prednosti očitne, fina proizvodnja, fleksibilno rezanje, oblikovana obdelava, ampak tudi oblikovanje, hitra hitrost, visoka učinkovitost, učinkovita rešitev za številne konvencionalne metode v procesa industrijske proizvodnje ni mogoče rešiti.


Avtomobili gredo čedalje po lahki poti, in uporaba toplotno oblikovanega jekla visoke trdnosti je čedalje več obsežna. Tradicionalna faza preizkusne proizvodnje, delov za žigosanje reznega roba in izrezovanja luk in drugega dela je lahko dokončati samo ročno, na splošno potrebno vsaj dva do trije postopki, vendar tudi nadaljujte razvijanje kalupa, natančnosti rezalnih delov ni mogoče zajamčiti, naložba je velika, izguba je hitra, in zdaj je razvojni cikel modela krajši in krajša kakovost zahteve so višje in višje, težko je ravnovesje med oboje.


Uporaba laserskega reza v avtomobilski industriji


Na področju uporab laserskega reza v avtomobilski industriji, laserski rezalni stroji lahko fleksibilno obdelujejo različne izdelke za avtomobilsko notranjost. laserski rezalni stroj lahko fleksibilno in hitro izvaja risanje razrez glede na notranje mere različnih modelov, s čimer podvoji učinkovitost izdelek predelava.


Lasersko rezanje z natančnostjo, hitrostjo, visoko učinkovitostjo, visoko zmogljivostjo, nizko ceno, nizko porabo energije in drugimi neprimerljivimi prednostmi hitro zasedel trg, in postal nepogrešljiva obdelovalna oprema v avtomobilski industriji.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)