Kakšen vpliv ima velikost formata stroja za lasersko rezanje na obdelavo?

2024-06-14 10:54:02

V zadnjih letih, laserska tehnologija obdelovanja se široko uporablja v različnih industrijah v industrijski proizvodnji. Vedno več podjetij izbere laserske rezalne stroje v procesu transformacije in nadgradnje, tako da ima uporaba laserske tehnologije več ustvarjalnih prebojev. Tržno povpraševanje po velikih površina zemeljskih tirnic lasersko rezalno oprema se narašča iz dneva v dan.


Razlika v velikosti formata

V modelu konvencionalnega laserskega rezalnega stroja, se splošno 3020 nanaša na obdelovalno dolžino 3 metre, 2 metra širine, običajno znotraj 10 metrov znan kot konvencionalni format, obstajajo tudi nekatere posebne industrije predelovalnih materialov sorazmerno velike velikosti, potreba prilagodite laserski rezalni stroj velikega formata. Zato, ko izberete laserski rezalni stroj, podjetja nasplošno prilagodite opremo format glede na svoje dejanske potrebe.


Velik format prednost

Miza z velikim formatom lahko razreže ultra-dolge ultra-velike materiale posebnih velikosti, da doseže celotno serijsko obdelavo ultra-dolgih obdelovancev; Ob istem času, pametni sistem z zmogljivo zmožnostjo rezanja lahko učinkovito prihrani čas in material za rezanje srednje in debele plošče. Ultra -visoka zmogljivost + ultra-velik format, brez strahu dolge plošče debele plošče, preprosto doseganje učinkovitosti in kakovostne optimizacije.


Tradicionalno striženje ima omejitve

Tradicionalne metode rezanja vodnega rezanja, plamensko in plazemsko rezanje imajo določen razpon formatov obdelave, in odvečni deli potrebujejo biti razrezan dvakrat, ki ne zmore obdelati ultra dolgih in ultravelikih formatov delov kot celoto, z nizko učinkovitostjo in nizko natančnost. V postopku operacije, obstajajo določena varnostna tveganja ki posledično povzročajo večjo izgubo človeške sile in materialnih virov.


Velik format področja uporabe

Large scale podpira celotno razrez velikih delov, veliko proizvodno zmogljivost, visoko učinkovitost, dobra kakovost in druge številne prednosti. Še posebej primeren za jekleno industrijo konstrukcij, proizvodnjo avtomobilskih karoserij, ladjedelniško industrijo, železniško tranzitno industrijo in druge industrije.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)