Zakaj obstaja toliko področij uporabe laserskih rezalnih strojev?

2024-02-26 15:09:22

Zaradi nenehnega napredka družbenega razvoja ter nenehnega izboljševanja znanosti in tehnologije, se razvija in uporablja tehnologija laserskega rezanja v več in več industrijah. Prednosti novih izdelkov proizvedenih z novimi tehnologijami postajajo čedalje bolj očitne. Uporaba laserja rezalni stroj v različnih industrijah je bil veliko hvaljen. Časi napredujejo, industrija se razvija, laserski rezalni stroj postaja bolj zrelo, in učinek je bolj izrazit v industriji aplikacij. Predvsem se odraža v naslednjih točkah:


1. Enostavno delovanje


Kot nastajajoči izdelek, laserski rezalni stroj ima višjo stopnjo inteligence, preprosto in priročno upravljanje, kratek čas za učenje operaterjev% 2c visoka sprejemljivost, in ni skrbi za kadrovske težave.


2. Visoka natančnost, hitra hitrost


V primerjavi s tradicionalnim načinom obdelave, lahko laserski rezalni stroj prilagodi velikost moči glede na debelino plošče, prilagodi za hitro rezanje, visoko natančnost rezanja, gladke zareze, in izboljšati kakovost in učinkovitost na temelji prihranka pri stroških predelave.


3. Širok razpon uporab


Debelino in velikost plošče je mogoče prilagoditi postavitvi 2c ena naprava lahko reši različne težave 2c se izbrano glede na debelino in velikost dnevne obdelave plošče za prilagoditev razponu moči in formatu obdelave, prosto nastavite, širši nabor uporab.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)